Skip to main content

Understanding Dredging

Become a member

Voorjaarsexcursie Maasvlakte 2 voor jonge CEDA leden

This is an ARCHIVED EVENT

CEDA Members can download the presentations here, you need to SIGN IN first
De excursie wordt georganiseerd voor en door de gezamenlijke jongerenorganisaties van het Havenbedrijf Rotterdam N.V., Dienst Zuid-Holland van Rijkswaterstaat, Jong PIANC, Jong CEDA en het Platform Jonge Waterbouwers van de Vereniging van Waterbouwers. 

Het programma voor woensdag 9 juni a.s. is zowel boeiend als informatief. Boeiend omdat we een rondleiding krijgen op het Maasvlakte 2 terrein waar nu hard wordt gewerkt aan onder andere de landaanwinning en opbouw van de indrukwekkende E-Crane. En informatief omdat er verschillende presentaties en lezingen zijn. Zo vertelt Ronald Paul, directeur Projectorganisatie Maasvlakte 2 van het Havenbedrijf Rotterdam N.V., het verhaal achter Maasvlakte 2, dat nog niemand kent. Na afloop sluiten we af met een barbecue en borrel op het terras van FutureLand met op de achtergrond rainbowende sleephopperzuigers bij zonsondergang.

Wie zin heeft om deel te nemen aan deze excursie, kan zich opgeven door het antwoordformulier voor vrijdag 7 mei a.s. terug te sturen. Doe dat snel, want er kunnen maximaal honderd mensen mee. De kosten bedragen tien euro, inclusief de afsluitende barbecue en borrel. Het definitieve programma en een routebeschrijving sturen we je na aanmelding toe. Houd er wel rekening mee dat we je om 12:30 uur verwachten op de locatie FutureLand.

Dus, heb je woensdag 9 juni a.s. nog niet genoteerd in je agenda, doe dat en ontmoet ons en andere jonge waterbouwers op Maasvlakte 2. Tot dan!

 

Met vriendelijke groet,

Ruben Akkermans (Platform Jonge Waterbouwers)
Peter Hamm (Jong Havenbedrijf)
Daisy Hofmans (Jong Rijkswaterstaat Zuid-Holland)
Étrimara Plender (Jong Havenbedrijf)
Tim Raaijmakers (Jong PIANC)
Daan Rijks (Jong CEDA)
Thijs Woolderink (Platform Jonge Waterbouwers)

Information

Rotterdam
9 June 2010 - 9 June 2010