Skip to main content

Understanding Dredging

Become a member

Young CEDA Site Visit Zeeheldenwijk, Urk

This is an ARCHIVED EVENT

CEDA Members can download the presentations here, you need to SIGN IN first

Projectbezoek Zeeheldenwijk Urk met Baggerbedrijf de Boer - Dutch Dredging

Op donderdagmiddag 2 juni organiseert Young CEDA weer een tof event!

Namens Baggerbedrijf de Boer – Dutch Dredging nodigt Young CEDA je uit voor een projectbezoek op het project Zeeheldenwijk op Urk!

Het project omvat de aanleg van de nieuwe Zeeheldenwijk op Urk. Baggerbedrijf de Boer zet voor dit project de zeegaande sleephopperzuiger Mahury in die het benodigde zand vanaf het IJsselmeer opzuigt en uiteindelijk via een leiding naar het stort perst waar het zand verwerkt wordt door graafmachines en bulldozers.

Het projectbezoek biedt je de unieke gelegenheid om het project te bekijken en om andere young professionals in de baggerindustrie te ontmoeten!

Daarnaast biedt het projectbezoek ook de unieke gelegenheid om een glimp mee te krijgen van de zeegaande sleephopperzuiger Mahury van Baggerbedrijf de Boer die veelal werkzaam is in Europa, (Centraal) Azië en Afrika en nu wordt ingezet voor het project op Urk.

We sluiten het projectbezoek af bij restaurant ‘t Achterhuis op Urk waar we onder het genot van een borrelhapje en drankje kunnen genieten van een mooi uitzicht over het IJsselmeer!

Programma
14:45 - Inloop
15:00 - Presentatie
15:30 - Bezichtiging project
17:30 - Borrel + borrelhapje @ Het Achterhuis

Meld je aan via: youngceda@dredging.org

Information

Start locatie: PROJECTKANTOOR TER HOOGTE VAN: ENSGAT 1, 8321MV, URK
2 June 2022 - 2 June 2022
14:45 - 19:30 uur